LGBT ♥

2016-05-28
16:29:09

Jag älskar att inte vara straight
Detta kommer säkert uppfattas som stötande av en del heterosexuella människor, men det är verkligen inte menat emot någon av er. Jag kommer bara skriva ner mina tankar kring hur jag själv upplever detta.
 
Helvete vad glad jag är att jag inte är heterosexuell. Det är en fras som har upprepats många gånger i mitt huvud, många gånger i konversationer med andra icke-straighta människor. Jag har upplevt mig själv som bisexuell i över sex år nu, men det var inte förrän ungefär tre år senare som denna tanke började komma fram. Funderingar över hur annorlunda mitt liv hade sett ut om jag endast upplevde attraktion till pojkar. Mitt liv såg ju ut så under en lång tid, och det var härligt det med. Det hade inte varit några problem alls om det fortsatte på det sättet. Så varför denna tanke?
 
Jag hör många människor, tjejer främst, som säger saker i stil med "jag önskar att jag också kunde bli kär tjejer". Då sitter jag där och tänker att fan vad glad jag är att jag kan bli det. Att mitt hjärta kan hoppa ur mitt bröst för vilken människa jag än börjar komma nära, oavsett vilket kön den har. Att jag kan njuta av närhet med en annan människa oavsett vilket könsorgan den bär på. Jag tror jag hade varit jävligt nyfiken som heterosexuell, ännu en anledning till att jag är glad att jag inte är just straight.

Det känns som att det på något sätt är mer intressant att vara något annat än det. Vi växer upp och lär oss att allt annat än heterosexualitet är "annorlunda", och så fort man vaknar och inser att man faktiskt tillhör det där annorlunda börjar man se på saker just annorlunda. Du tillhör inte heteronormen. Du kommer alltid vara en del av samhället som människor ser på på ett annat sätt än resten. Och jävlar vad häftigt det är. Jag tänker att det hade varit tråkigt att vara straight, att tillhöra normen, att vara just normal. Jag älskar att gå och hålla hand med min flickvän bland folk, för jag kan inte låta bli att skratta lite för mig själv när jag ser blickar av förvåning och förvirring vända sig om och se efter oss. Något som aldrig skulle hända om jag höll hand med en kille, trots att jag fortfarande är lika mycket bisexuell oavsett vilket kön personen jag är tillsammans med har. Man börjar tänka så otroligt mycket mer på saker som detta när man inte är hetero. Man ser annorlunda på hela livet. Och jävlar vad jag älskar det.
 
men kolla vi är ju söta faktiskt.

Kommentar:

Så intressant att läsa hur du tänker! :-)

2016-06-03 @ 23:22:29
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: